Forside
af Line Sofie Ravn

De sidste tre navne kommer på plakaten

Du kender allerede de første fem kunstnere, der kommer og spiller til Give Open Air 2014, men nu kan vi offentliggøre de sidste tre navne til årets plakat.

Nu kan vi endelig løfte sløret for de sidste tre kunstnere til dette års Give Open Air. Der er tale om tre meget forskellige kunstnere, som på hver deres måde helt sikkert vil skabe en fest den sidste weekend i juni.

Den 28. juni vil både Big Fat Snake, Infernal og Creedence Clearwater Repeated spille til Give Open Air. Big Fat Snake har siden starten af halvfemserne givet os hits som ”No Peace Like in Heaven” og ikke mindst ”Bonsoir Madame”. Bandet har siden sin begyndelse udgivet ikke mindre end 14 albums, og vi glæder os til at synge med på alle de gode gamle sange med Anders Blichfeldt som korleder.

Også den danske duo bag Infernal vil sætte fut i festen, når de går på scenen kl.19 med deres velkendte energi og entusiasme! Fra Give vil vi blive hevet med på en rejse ”From Paris to Berlin” og tilbage igen.

Creedence Clearwater Repeated vil give dig en eftermiddagskoncert, der ikke bare tager dig med til Paris eller Berlin men tilbage til 60’erne. Kopibandet genopliver de gamle sange fra tiden med Creedence Clearwater Revival med klassikere som blandt andet ”Proud Mary” og ”Have You Ever Seen the Rain”.

Sammen med Tørfisk, Birthe Kjær, Burhan G, Christopher og Johnny Madsen vil de sidste tre kunstnere helt sikkert sørge for, at Give Open Air 2014 bliver uforglemmelig!

Nyheder
Give Open Air takker for i år

Vi vil gerne takke gæster, frivillige og ikke mindst vores sponsorer!

Læs mere
Største sceneshow i Give Open Airs historie

Når Martin Jensen går på scenen kl. 23 på lørdag som sidste mand, bliver det med festivallens største sceneshow!

Læs mere
DJ Noise laver larm i Sportsbaren

Det store telt hedder i år Sportsbaren, og bag DJ Pulten i teltet finder du DJ Noise.

Læs mere
Martin Jensen kommer til Give!

Den verdenskendte Dj, Martin Jensen, kommer til Give d. 16. juni.

Læs mere
Kunstnere klar til Give Open Air 2018!

Vi kan nu offentliggøre de første 5 kunstnere til Give Open Air 2018.

Læs mere
Tusind tak for i år!

Vi vil gerne takke gæster, frivillige og ikke mindst vores sponsorer!

Læs mere