Forside
af Line Sofie Ravn

Køb et flag og vind 10.000 kr. til SuperBrugsen

Give går I sort og holder Black Friday d. 27. november og i den forbindelse, kan du støtte Give Open Air. Samtidig har du mulighed for at vinde 10.000 kroner til køb af varer i SuperBrugsen i Give.

Give Open Air vil fra cirka 14 dage før Black Friday begynde salget af flag. Flagene giver mulighed for at deltage i konkurrencen, som løber af stablen samtidig med Black Friday arrangementet fra klokken 20-23 fredag d. 27. november. Flagene skal i løbet af aftenen placeret i det græsstykke, der er mellem Brugsen og Vestergade.

Et flag koster 30 kr. pr. stk., men køber du 5 stk. får du dem til kun 100 kr. Husk at skrives navn og telefonnummer de dit/dine flag, så vi kan få fat i dig!

Vinderen findes når klokken slår 23, så sørg for at have lyd på din telefon kl.23 den aften. Vinderen er den, der har sat sit flag tættest på den GPS-lokation, som på forhånd bliver kodet ind på græsstykket. Hvis ikke vinderen tager telefonen, ringes der til den person, der er næsttættest på vinderpunktet og så fremdeles.

Flagene kan købes hos Give Boghandel, Din Tøjmand og i Super Brugsens kiosk. På Black Friday vil du også kunne købe flagene fra sælgere på gaden og ved Open Air campingvognen, som vil stå ved enden af Vestergade. Du kan købe dit/dine flag helt indtil kl.23.

Pengene der kommer ind fra salget af flagene går til Give Open Airs 2016-program. Det er foreningerne bag GOA; Give GIF, Give Fremad og HK Give Fremad, der har sagt ja til at sælge flagene. Konkurrencen er dermed en fordel for alle – du kan vinde 10.000 kr. og samtidig kan foreningslivet i Give tjene lidt penge.

Nyheder
Give Open Air takker for i år

Vi vil gerne takke gæster, frivillige og ikke mindst vores sponsorer!

Læs mere
Største sceneshow i Give Open Airs historie

Når Martin Jensen går på scenen kl. 23 på lørdag som sidste mand, bliver det med festivallens største sceneshow!

Læs mere
DJ Noise laver larm i Sportsbaren

Det store telt hedder i år Sportsbaren, og bag DJ Pulten i teltet finder du DJ Noise.

Læs mere
Martin Jensen kommer til Give!

Den verdenskendte Dj, Martin Jensen, kommer til Give d. 16. juni.

Læs mere
Kunstnere klar til Give Open Air 2018!

Vi kan nu offentliggøre de første 5 kunstnere til Give Open Air 2018.

Læs mere
Tusind tak for i år!

Vi vil gerne takke gæster, frivillige og ikke mindst vores sponsorer!

Læs mere