Forside

Historie

I 2004 fik to selvstændige fra Give en idè. John Juhl og Henrik Henriksen ville lave en open air koncert i Give. De regnede med, at det ville være en let opgave bare at skaffe noget lyd- og lysudstyr, noget god musik og en masse kolde øl og små 5000 glade og feststemte mennesker.

De fik det hele stablet på benene og i 2005 var Give Open Air en realitet. På programmet var både Thomas Helmig, Tue West, Dodo and the Dodos, Henning Stærk, Robbie Williams Jam og Ground Zero.

Datoen var dengang sidst i august, det hele var klar, og nu manglede de bare publikum. Men – der kom ikke de 5000 mennesker John og Henrik havde regnet med. I stedet mødte kun 1500 op for at høre god musik, feste og have en god dag. Dermed endte den allerførste Give Open Air med et underskud på ikke mindre end 375.000 kroner.

Det der først virkede til at være en let opgave, viste sig ikke at være helt så nem alligevel, men John, Henrik og resten af holdet bag Give Open Air nægtede at give op så let. De næste to år var heller ikke perfekte, men der var dog fremskridt at spore. Endelig efter Give Open Air 2008 begyndte pilen at pege i den rigtige retning.

Det var derfor en stolt ledelse, som i 2014, kunne åbne dørene op til Give Open Air for 10. gang! Uden en stærk ledergruppe og en stor flok på 140 frivillige hjælpere, ville det ikke have været muligt at fortsætte den store havefest i Give.

På den måde blev, hvad der syntes at være en nem plan for over 10 år siden, til en masse hårdt arbejde, men også – og ikke mindst – masser af fede oplevelser til glade mennesker.

Velkommen til Give Open Air. Vi har Danmarks bedste publikum!